Alla inlägg den 8 maj 2007

Av Ghostone - 8 maj 2007 23:46

Ja, då har man fyllt år igen.

35 år denna gången!!

Men ja... inte känner man sig gammal än. Vilket vissa tydligen vill få en att känna. ;-)

Jag ahr fått många mail idag från många kollegor runtom i Sverige som har grattat mig på min dag. Det var trevligt. Alltid kul när någon ägnar en tanke till en.

Jag har blivit bjuden på ett vaniljhjärta när jag var och åt på restaurang Paganini i stan för att jag fyllde år. Trevligt.

Jag har fått presenter utav min kollega. Låt os säga att det var inte riktigt "rumsrena" presenter... hahaha... Nåja. Jag och min fru kanske kan ha lite roligt med EN av presenterna tillsammans... Hahaha... Nu undrar ni säkert vad det var. Hmm... låt os säga att det går att bära på, men det går också att äta. Det är ej täckande, men samtidigt ej visande.

Försök gissa nu! ;-)


Efter jobbet bar det till min mor som bjöd på smörgåstårta, mer presenter och sedan mer tårta. Himla trevligt, och himla gott!

Fick pratat med syrran med som är i Uppsala och studerar. Det var roligt att höra hennes röst igen. men det var ltie svårt att höra henne, för det var en väldans tjatter vid bordet och det hjälpte nästan inte att hålla för ena örat och försöka koncentrera sig på vad hon sa.

men det gick bra ändå. Hon kommer tillbaka den 9:de Juni till lilla Varberg igen, vilket är bra tycker jag. Vill gärna att hon skall finnas i närheten när tillökningen kommer. Den är ju beräknad till den 29:e juni, så det är inte långt kvar.

Skriver mer om det vid tillfälle. Det är rätt sent nu och jag skall upp imorgon relativt tidigt för jag skall till Göteborg på butikschefs möte. Min regionschef ville att man bar kostym, så jag får väl göra det då.

å andra sidan, jag har inga problem att bära kostym, så varför inte. Jag ser dock lite "maffia" aktig ut i kostym. Så jag skulle inte kunna bära det i butiken... hehehe... Då tror dom väl att dom har kommit in i en gangsterbutik... hahaha...


Godnatt allihop, nu skall jag sova.

ZZZzzzzzz....

/Ghost

Ovido - Quiz & Flashcards