Alla inlägg den 6 maj 2007

Av Ghostone - 6 maj 2007 18:56

Hahaha...

Under veckan som har varit hörde jag ett barn i butiken säga just dom orden till sin mamma. De hade precis gått förbi BR butiken i gallerian här i Varberg och ungen hade väl sett en leksaksbil han fastnade för.

Jag måste säga... jag förstår honom. JAG VILL OCKSÅ HA EN BIL!!!

Nu i Juni kommer jag att få lämna tillbaka min bil som jag har leasat utav mitt före detta jobb här i stan. Min lilla mercedes A150 måste jag lämna bort, den som har varit helt underbar att köra. Jag kommer att bli erbjuden att köpa den, men det kommer att bli för mycket pengar att betala emellan. och tyvärr skall inte företaget jag leasade den genom ha nya erbjudanden förrän i höst. Synd... jag hade gärna tagit ett leasing avtal till.


Su nu surfar man omkring och letar efter bil. Jag skall kolla med banken vad det finns för möjligheter att höja mitt lån jag redan har, och i så fall hur mycket jag kan få loss för att kunna köpa mig en bil. Beroende på hur mycket pengar det handlar om, skall jag låna 10 000:- extra, utifall att det händer något som behöver fixas med den nyinköpta bilen. man skall ju aldrig säga aldrig, som det sägs...

Har kollat på olika modeller. Saab, Volvo, VW Golf, VW Passat, Seat... Men ingen har passat prismeässigt eller som bil. Och när jag till sist hittar en liten men riktig go bil, så ligger den som utgångspris 59000:-, tydligen lite för mycket för vår ekonomi av någon anledning. Grrr...

Ibland känns det som att det är bara jag som måste offra mina drömmar och tankar för att andra skall ha det bra. Men jag vet att så är inte fallet. Men för det mesta lägger man sina drömmar och tankar åt sidan för familjens bästa. Vilket är det enda rätta.


Nu är det Hockey igen... cs!

/Ghost

Ovido - Quiz & Flashcards